Servis klima uređaja

Održavanje, popravka, naknadna ugradnja. Vaš klima uređaj je kod nas u najboljim rukama. Tako ćete uvijek sačuvati hladnu glavu.

Ponuda gume

Vrhunske cijene - vrhunske ponude. Mi imamo velik izbor marki guma na skladištu !Mogućnost deponiranja za ljetne i zimske gume . Vrhunski servis guma od strane vlastitog tima za montažu.

Usluga zamjenskog vozila

Mi raspolažemo flotom zamjenskih vozila, da bi Vi za vrijeme popravke Vašeg vozila ostali mobilni.

Kutak za djecu

Mi želimo i našim malim posjetiocima skratiti vrijeme čekanja. U našem uglu za igru djece postoji mnogo toga za otkriti.

Usluga odvoza i dovoza vozila

Dovest ćemo Vaše auto od kuće ili sa Vašeg radnog mjesta i ponovo ćemo ga nakon servisa odnosno popravke vratiti natrag . Naš servisni savjetnik rado će Vas informisati o mogućim troškovima.

Boutique

Vjernost marki do u detalj. Razgledajte u našoj prodavnici. Mi imamo bogatu ponudu dodatne opreme raznih marki. Od kačketa preko polo-maijce, privjeska za ključeve, sunčanih naočala itd. - sve u najboljem kvalitetu marke.

Limarsko lakirerske usluge

U našoj najmodernije uređenoj Lakirnici mi isključivo obrađujemo visoko-vrijedne i za okoliš prijatne vodene lakove. Naše visoko kvalificirano stručno osoblje garantuje Vam radove popravke u vrhunskom kvalitetu popravke sa punom garancijom.

Otkup vaših korištenih vozila - Staro za Novo

Kod kupovine novog ili rabljenog automobila stara vozila se mogu besplatno vratiti. U svim drugim slučajevima naša firma će Vam napraviti fer, troškovno povoljnu ponudu za uzimanje vozila natrag.

Kreditne kartice

Mi našim kupcima omogućujemo promet plaćanja bez keš novca. Vi ste u tom sa kreditnom i bankomat karticom.

Free Wi-Fi

Za vrijeme Vašeg boravka nudimo Vam slobodan pristup Wireless LAN.

NORA Original dijelovi

NORA -Brzo i pouzdano za originalne dijelove i originalnu dodatnu opremu NORA stoji za kupce ,povlaštene rabatom, koji nisu organizaciono vezani i jedna je servisna usluga za kupce obrtnike,koji ne spadaju u prodajno-servisnu organizaciju Volkswagena i Audia . Oni ovdje brzo i pouzdano dobivaju originalne dijelove i originalnu dodatnu opremu marki Volkswagen, Audi i Volkswagen Nutzfahrzeuge, kao SKODA i SEAT.

Usluga hotel za gume

Skladištiti točkove je teško, ali ne za vas. Da bi Vam uštedjeli nepotreban trud, mi rado preuzimamo Vaše ljetne odnosno zimske točkove.

Prodavnica dodatne opreme

Razgledajte u našoj prodavnici dodatne opreme. Vi ćete pronaći dodatnu opremu Vaših marki, ali i sve na temu njega vozila, sigurnost, transport itd. Naš saradnik za dodatnu opremu će Vas rado informisati.